Musik


Hell is full of musical amateurs.
George Bernard Shaw
Musik er en stor del af mit liv.
Mine forældre gjorde deres bedste for at give mig en fornuftig introduktion til musikkens verden og alligevel var det "Machine Head" med Deep Purple (den med "Smoke on the water") der gjorde det helt store udslag. Mine forældre forsøgte at få mig til at gå til klaver og min bror gav mig en guitar, men i sidste end var det Leo Fenders fremragende opfindelse, den elektriske bas-guitar, der løb med al interessen.

Se Tony Levin's "in the beginning, som sætter det hele på plads.
For en mere fyldestgørende bekrivelse se Wikipedia

Jeg har spillet så forskellige ting som backing til kor-opførelser, samt diverse bands indenfor jazz, blues og pop. Kedeligt har det aldrig været, men blues og rock står øverst på sejrskamlen. Specielt Sven-Bendts Blues Band, der udgjorde en meget væsentlig del af min musikalske opdragelse (eller var det i virkeligheden det modsatte ?)
Mindst halvdelen af det der gør et godt band, er kemien mellem medlemmerne og nu MANGE år senere, er dé mennesker stadig nogle af mine bedste venner, selv om vi ikke længere spiller sammen
Instrumenter:
Don't get me started ! - Jeg er nok hvad man kalder et "Gear-head" eller en "grej-fetishist" på dansk.
Jeg finder musikinstrumenter utroligt fascinerende ud fra et teknisk synspunkt og det har gjort at der har været en vis udskiftning gennem årene. De fleste af dem er solgt videre igen.

Musikinstrumenter og kvinder ligner hinanden både før, under og efter forholdet.
Begejstringen og den første forelskelse er i hvert fald den samme.
Nogle gange blegner kærligheden med årene og hvis man afbryder forholdet, forstår man først senere, hvorfor det var en skidt idé at skille sig af med dem; - ikke dem alle, men nogle . ..
Nogle vil sikkert vrænge på næsen af denne sammenligning, men en god musiker kan få noget godt ud af ethvert instrument og det er ikke altid de dyreste og flotteste, der står distancen og har den flotteste tone . . . OK, OK - jeg stopper nu ! :-)